100% garancia

Biztosra vesszük, hogy elégedett leszel az Arborea Natúrkozmetikumokkal, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag mégsem lennél teljesen elégedett a megrendelt Arborea Natúrkozmetikumaiddal, akkor küldd vissza az átvételtől számított 30 napon belül a terméket és írj nekünk egy e-mailt, hogy egyeztethessünk az adataiddal kapcsolatban.

Milyen adatokra lesz szükségünk?

  1. Véleményed fontos számunkra, ezért kérlek, írd meg, hogy pontosan melyik terméket küldöd vissza és mi volt vele a probléma.
  2. Fontos, hogy azokat az adatokat add meg, amiről érkezett a rendelés hozzánk: rendelésed azonosítója, neved, e-mail címed, számlázási, szállítási címed és bankszámlaszámod, amire visszautalhatjuk a pénzed és a teljes vételárat megtéríthetjük. A visszaküldés postaköltségét nem térítjük meg.

További fontos információk:

  • Ha csomagot rendelsz (pl. Tökéletes hidratáltság csomag), akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudod érvényesíteni, tehát az összes terméket vissza kell küldened.
  • A kuponokra és az ajándékutalványokra nem érvényes a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, de a vásárlástól továbbra is 14 napig elállhatsz, amennyiben a kupon vagy az ajándékutalvány használatát nem kezdted még meg.

Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra az Arborea Natúrkozmetikumokra vállalunk, amelyeket közvetlenül az arborea.hu weboldalon vásároltál. Amennyiben máshol jutottál a termékekhez, úgy a garanciát nem tudod érvényesíteni.

Kérlek, erre a címre küldd vissza a terméket: 8877 Tornyiszentmiklós Petőfi Sándor utca 54.

Arborea közösség

Mindig nagy szeretettel készítjük össze a csomagokat és kíváncsiak vagyunk ki-hogy használja az Arboreát a mindennapokban. Ha másokkal is megosztod kérjük, jelölj meg minket és inspirációért kövesd közösségi média oldalainkat!