Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett!

Dóra 30+ tápláló és regeneráló éjszakai arckrém

6190 Ft

Gazdag, mégis gyorsan felszívódó hidratáló krém, csodálatos római kamilla illattal

Leírás

„Ne feledkezz meg az éjszakai arcápolásról! A bőr regenerálódásának természetes folyamata éjszaka zajlik, ezért ilyenkor fogékonyabb arra, hogy különböző hatóanyagokat befogadjon, raktározzon. Szuper érzés úgy felébredni, hogy éjszaka mennyit tettél bőrödért.”

A Dóri éjszakai arckrém olyan válogatott növényi olajokat tartalmaz, melyek az egészséges bőr működéséhez elengedhetetlen telített és telítetlen zsírsavak széles skáláját vonultatja fel. Megtalálható benne a bőrnyugtató hatású argánolaj, mely a bőr öregedését is késlelteti. Az alfa-linolénsav, azaz az omega-3 zsírsav tartalmú, védőréteg regeneráló homoktövis magolaj, valamint a csipkebogyómagolaj, mely ezen tulajdonságokat erősíti. Az olajok szinergiáját 20% római kamilla-hidrolátummal egészítettük ki, mely a csodálatos illata mellett még a bőrt is nyugtatja. Ahhoz, hogy a hatás teljes legyen, segítségül hívtuk a sejtregeneráló allantoint, valamint B5-vitamint, ami elengedhetetlen a bőr egészséges védőrétegének folyamatos megújulásához.

További információk

Tömeg 0,08 kg

Összetevők

Water/Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Anthemis nobilis flower water**, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil**, Glycerin, Cetearyl Olivate, Cetyl-Alkohol, Sorbitan Olivate, Argania Spinosa Oil**, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic acid, Rosa Canina (Dog Rose) Seed Oil**

 

**BIO – ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik

Ingyenes házhozszállítás

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosra vesszük, hogy elégedett leszel az Arborea Natúrkozmetikumokkal, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

Biztonságos online fizetés

A fizetés a Stripe fizetési rendszer szolgáltató eszközével történik: Gyorsan, biztonságosan!

Utánvétes fizetési lehetőség

A megrendelést az áru átvételekor is van lehetőség fizetni készpénzzel a futárnak.