Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett!

Keresés
Close this search box.

Ajándékötletből vállalkozás...

Engedd meg, hogy elkalauzoljalak Zala megye dimbes-dombos tájára, ahol megszületett kisvállalkozásunk ötlete.

…a kézzel készített ajándék, az igazi ajándék, na de mi is legyen az?

Minden egy karácsonyon kezdődött 2017-ben… Milyen mesebelien hangzik!

3 lánytestvéremmel és  Édesanyámmal minden évben kézzel készítjük az ajándékot egymásnak. Innen indul az „Arborea” története… Minden “porcikájával” minket jellemez. Hosszasan mesélhetnèm az apró kis szösszeneteket, de csak párat emelnék ki.

Legeslegelőször egy testradírt készítettem ajándékba a „csajoknak”. Az első meglepetés nagy sikert aratott.

Ajándékötletből vállalkozás

2018 év karácsonyára, már tudatosan szerettem volna natúrkozmetikumot készíteni. Ekkor jutott eszembe az ajakbalzsam ötlete.

A hosszú évek tervezési és tanulási folyamata alatt Édesanyám és testvéreim segítettek abban, hogy megalkothassam, a számunkra tökéletes termékeket, melyeket most Nektek is szeretettel ajánlunk.

Az Arborea Natúrkozmetikumokat válogatott alapanyagok használatával egyesével fejlesztettük és saját bőrünkön teszteltük hosszú évek alatt, hogy a tökéletes terméket nyújthassuk azoknak, akik számára fontos, hogy vegyszermentes összetevőkből álló kozmetikumokkal táplálják bőrüket és olyan terméket válasszanak, melynek készítése során a környezetszennyezés minimalizálására is törekedtünk!

Igyekszem a helyi, zalai termelők portékáit felhasználni a „boszorkánykonyhámban” amiben semmi mágia nincs, csak maga a nagybetűs TERMÉSZET!

Na és a sok női név a termékeknél? Na ők a CSALÁDOM! A legfontosabb emberekkel (na jó, csak a női részleggel) találkozhattok a készítményeimnél.

Az Arborea név fontos jelentőséggel bír számomra.

Hol is kezdjem?

Édesanyám és Édesapám elutaztak Franciaországba, Párizsba, ahonnan kaptam egy zöld leveli békát, ahogy én neveztem „göröngyös békát” – na ez a béka sokáig a társam volt, majd felkerült a polcra a többi plüssállathoz.

Amikor a natúrkozmetikumom nevén gondolkoztam, akkor nagyon sok szó eszembe jutott. Azonban egyik sem volt megnyerő, majd ekkor megpillantottam a polcon “A békát”, mely nagyon sok mögöttes tartalommal bír: családot, összetartozást, nyugalmat, játékos gyermekkort szimbolizál.

A válasz pedig, hogy miért a latin szó mellett döntöttem?

A szálak úgy futnak össze, hogy az egyetemen megtanult több száz latin név mai napig végigkíséri az életemet, és mi más lenne a zöld levelibéka latinul, mint “Hyla Arborea”.

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalra, remélem hogy sok örömöd leled majd az Arborea Natúrkozmetikumokban!

Üdvözlettel,

Blanka, Peti és kicsi Merse

arborea Harc a ráncok ellen - Travel csomag háttérrel

Itt is elérsz minket!

Írj üzentetet!