Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett!

Dóra 30+ tápláló reggeli arckrém – antioxidáns hatóanyag komplexekkel

6190 Ft

„Ha időben elkezdsz a bőröddel törődni, észre sem fogod venni az idő múlását.”

Leírás

A felgyorsult világban egyre több káros hatás – stressz, túlzott UV-sugárzás, szennyezett levegő – ér bennünk. Ennek következtében a szervezetünkben szabadgyökök képződnek, melyek semlegesítéséhez rengeteg antioxidánsra van szüksége a bőrünknek is. Ezért alkottuk meg a Dóri reggeli arckrémet, mely csordultig van antioxidánsokkal, mely elengedhetetlenek a bőr védőrétegének helyes működéséhez, regenerálásához. A bio szezámmagolaj, inkamogyoróolaj és narancsvirágvíz antioxidáns hatását az ősi Egyiptomiak által is használt zabnövénnyel erősítjük. A zab kivonatát többek között azért is választottuk, hogy védjük a bőrt a természetes öregedési folyamatoktól. Hogy őseinknél maradjunk, belekerült a krémbe az ókori görögök által is nagyra tartott aloe vera kivonata, mely bőrregeneráló hatásán túl, gyulladáscsökkentő és nedvességmegkötő tulajdonságokkal is rendelkezik.

Ezekben a gondosan összeválogatott ősi növényekben egy nagyon fontos tulajdonság azonos, hogy mind antioxidáns hatóanyag, azonban mindegyik bio összetevő más-más tulajdonsággal kiegészítve küzd a szabadgyökök ellen, javítja a sejtanyagcserét, és segíti a bőr sejtmegújító folyamatait.

További információk

Tömeg 0,08 kg

Összetevők

Water/Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil**, Prunus Armeniaca Kernel Oil**, Avena sativa extract**, Alcohol, Glycerin, Sesamum Indicum Seed Oil**, Citrus Aurantium Flower Water**, Cetearyl Olivate, Cetyl-Alkohol, Sorbitan Olivate, Plukenetia Volubilis (Inca Peanut) Oil**, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid


**BIO – ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik

Ingyenes házhozszállítás

Ingyenes házhozszállítás 20.000 Ft felett!

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Biztosra vesszük, hogy elégedett leszel az Arborea Natúrkozmetikumokkal, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

Biztonságos online fizetés

A fizetés a Stripe fizetési rendszer szolgáltató eszközével történik: Gyorsan, biztonságosan!

Utánvétes fizetési lehetőség

A megrendelést az áru átvételekor is van lehetőség fizetni készpénzzel a futárnak.