Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett!

Beszéljünk a csomagolásról!

Vajon miért nem tégelyben tudod megvásárolni az Arborea Natúrkozmetikumokat?

A csomagolásnál rengeteg szempontot vettünk figyelembe, míg végül a jelenlegi Airless flakon mellett döntöttünk.

Íme a legfontosabbak:

HIGIÉNIA
Mi nem kémiailag előállított anyagokkal dolgozunk, amik évekig elállnak a polcodon. Az Arborea termékeknél a természetesség a legfontosabb, így elengedhetetlen volt, hogy garantáljuk, a hűtés nélküli biztonságos tárolást a fürdőszobádban vagy a fésülködő asztalodon. Az Airless konténer biztosítja, hogy amit mi beletettünk az abban a formában maradjon is bent és „új hozzávaló” ne kerüljön a krémhez. Ezzel védve a natúrkozmetikumot.

PRAKTIKUM
Pumpás megoldás – egy nyomás, egy krémezés – (de ez azért függ az arcod hidratáltságától) így biztosítjuk a gazdaságosságot. Pont annyit tudsz használni, amennyi szükséges, és a krémed optimális használat mellett pont egy hónapig kitart.

Nem tudsz belenyúlni, mint a tégelyes változatokba, így kézzel nem viszel bele semmilyen pluszt (baktériumokat, idegen anyagokat, szennyeződéseket, melyek az ujjainkon találhatóak), amitől a krém állaga megváltozhat, esetleg megromolhat és ezáltal a várt hatás elmarad.

Ismerős, mikor belenyúlsz a krémedbe, hogy felvidd a hidratálót az arcodra, de annak fele a körmöd alatt ragad?

… még egy érv a csomagolásunk mellett

Beszéljünk az arborea csomagolásról!

PLASZTIKMENTESSÉG

Az Airless konténer minden szempontból optimális megoldás, de sajnos műanyagból van. Mielőtt erre esett a választás több különböző anyagú és technikájú tárolót is kipróbáltunk, melyek során akadályokba ütköztünk (ezt fel kellett áldoznunk a higiénia és a modern kor igényeinek való megfelelés oltárán). Kétszer használni ezt sajnos nem lehet, mivel lehetetlen úgy kimosni a tégelyt, hogy baktérium mentesen új krém kerüljön bele, amit nyugodt szívvel használhatnál az arcodra. Viszont így is mindent megteszünk a bolygónk védelméért. Ha visszaküldöd a tégelyt, személyesen én fogok gondoskodni arról, hogy a használt Airless konténereket összegyűjtsem és elküldjem újrahasznosításra.

Így biztosítjuk a műanyagmentességet az Arborea Natúrkozmetikumoknál!

A visszaküldési címünk: 8877 Tornyiszentmiklós Petőfi Sándor utca 54.

Ha pedig ezt megteszed, akkor mi megajándékozunk téged egy Ajna ajakbalzsammal.

✤ Köszönöm, hogy velem tartottál, sok sikert a tudatos mindennapokban!

Blanka