Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft felett!

Mi is az a Natúrkozmetikum és kinek is való igazából?

Munkánk során a visszajelzések, mint mindenki számára, nekünk is nagyon fontosak. Ebből gyűjtünk energiát, további motivációt és innen tudjuk azt, hogy van értelme annak, amit csinálunk. A feedbackek igazán pozitívak, csak egy 1%-ra tehetőek a negatív kritikák. De mint tudjuk, az az egy csöpke kis százalék is mély nyomot tud hagyni az emberben.

Hogy mivel kapcsolatosak a negatív észrevételek?

A termékek illatával, vagyis inkább annak nem létével.

Valószínű nem is jó megfogalmazás az, hogy „negatív kritika”, inkább hívjuk véleménynek. De pont ezek a visszajelzések miatt határoztam el, hogy megírom ezt a bejegyzést számotokra.

„Remek a krém, nagyon jó hatással van a bőrömre, de valahogy ez a „szag”… – hangzott el attól az 1%-tól. – Hivatkozva arra, hogy a drogériában kapható kozmetikumok milyen jó illatúak. Én erre csak mosolygok egyet, és ne értsétek félre, ez nem egy kaján mosoly szeretne lenni, inkább ebben a kis vigyorban van benn, amit én is hosszú tanulás és kutatás után tudtam meg.

Régen én is imádtam magamra kenni a sárgadinnye és Huba-Buba illatú termékeket, de mikor elkezdett érdekelni a natúrkozmetika világa, rá kellett jönnöm, hogy az illat, az egy jelentéktelen hozzávaló a krémekben, amik semmilyen pozitív hatást nem gyakorolnak bőrünkre, sőt…

(Gondoljunk csak bele – imádom a gyöngyvirág illatát, minden évben anyák napjára azt szedünk testvéreimmel édesanyánknak, és most már a kisfiamtól is azt kaptam én is idén, de mikor megveszünk egy gyöngyvirág illatú illatosítót akkor egy rossz illatú, – olykor az egészségre káros – mű dolgot viszünk be az otthonunkba.)

natúrkozmetikumok krémek

Mi a márkánkkal a természet erejét próbáljuk hangsúlyozni, hogy amit megteremt nekünk egy év alatt egy növény, azt ne kendőzzük el, ne próbáljunk belőle mást csinálni, mint ami. Tiszteljük a növényeket, a természetet és amit létrehoznak számunkra.

Az Arborea natúrkozmetikum ezeket az értékeket szeretné megőrizni és tégelybe zárni. Hogy mikor magadra kened az adott terméket, ne a „valamilyen” illatot keresd, ne hagyd, hogy ez vigye el a figyelmedet, hanem add át magadat a hatásnak, amit a krémek, szérumok nyújtanak.

hegyek, természet, arborea natúrkozmetikumok

Ha mostantól minden reggel és este ezekkel a gondolatokkal végzed el a bőrápolási rutinodat, meg fogod látni mennyi csoda vesz körül és be fogod látni, hogy az illat mennyi mindenről vonta el a figyelmedet. Gondolj úgy a krémezésre, mint egy meditációra, melyet a természet ölelésében töltesz el… S egy idő után meglátod a gyógynövények, a természet növendékeinek is csodás illata van, csak a sok mesterséges, szintetikus illatszer után a természeteset nem értékeljük.

Ezért szoktuk mondani, hogy hozzá kell szokni a natúrkozmetikumok sajátosságaihoz és sokaknál idő, mire természetessé válik a naturális illatvilág.

Valamint ami MÉG fontosabb: A külcsín megfog, a belbecs megtart.

✤ Köszönöm, hogy velem tartottál, sok sikert a tudatos mindennapokban!

Blanka